Καλώς Ήρθατε στο Antigoni Hotel

Στην πανέμορφη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην καταπράσινη και μαγευτική Χερσόνησο Σιθωνία, αγναντεύοντας το Άγιον Όρος,  βρίσκεται το Antigoni Βeach Resort. Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από την πόλη της Θεσσαλονίκης από την οποία απέχει 110 χιλιόμετρα, το Antigoni Βeach Resort αποτελεί αναμφίβολα τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό διακοπών για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση και διακριτική πολυτέλεια.

Στο ξενοδοχείο Antigoni Βeach Resort η μαγεία της Ανατολής του ήλιου γίνεται βασικό θέμα σε έναν προσεγμένο χώρο με εκλεπτυσμένη γοητεία, που αφήνει κάθε του παράθυρο ανοιχτό στην ομορφιά του θαλασσινού τοπίου.

Η φιλοσοφία της απλότητας, η καλαίσθητη διακόσμηση, καθώς και η αφοπλιστική θέα του Αγίου Όρους, χαρίζουν στο ξενοδοχείο Antigoni Βeach Resort την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου ξενοδοχείου που είναι σχεδιασμένο να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ανακαλύψτε τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές της Χαλκιδικής, εκεί όπου τα πεύκα συναντούν τα κύματα με μία απλή πνοή του ανέμου, χαρείτε την κρυστάλλινη καθαρότητα της θάλασσας, αφεθείτε στη μαγεία της περιοχής και ζήστε το όνειρό σας με αφετηρία το Antigoni Βeach Resort.
Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να κάνει τη διαμονή σας μία εμπειρία που σίγουρα θα θέλετε να ζείτε ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι!